[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Dec 8 18:04:41 UTC 2004


On Wednesday 08 December 2004 18:36, Arangel Angov wrote:
> Втора работа:  Никогаш не сум прифатил да бидам мејнтејнер на
> преводите на гном, ја само ја земав лозинката од Стојмир за да ги
> аплоадуваме датотеките што ги преведовме со Томе летоска.
А кој е одржувач (да не речам мејнтејнер) на локализацијата на Gnome??
Стојмир?
>
> Не сери.
http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/bonton.html#pravila

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list