[Ossm-members] Пингвинот е слеп

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Dec 15 11:02:58 UTC 2004


http://users.ossm.org.mk/~ufo/sliki/pingvin.png

Пошто многу му беа лоши очите морав да го ослепам. Ја тргнав и таа 
гадната позадина и сега е на транспарентна. Ако може некој нека му 
напраи добри очи на пингвинот за да може да гледа.

Фала.More information about the Ossm-members mailing list