[Ossm-members] Re: Re: TheOpenCD.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Dec 15 18:41:41 UTC 2004


На 15 дек 2004 (среда), Новица Наков напиша:

> Може ова е спомнато претходно... но зошто сегде има ???слободниот диск???. Подобро 
> звучи само ???слободен диск???.

The Open CD.
Демек еден е слободниот диск тоа е тоа. Барем мене повеќе ми се допаѓа вака со 
определен член. 


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list