[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Dec 15 21:17:58 UTC 2004


Viktor Vojnovski wrote:

> Ајде бе не се фолирајте :)))) Оставете ги имињата на латиница и 
> готово. Ако правописот вика обратно, ондак правописот треба да се смени.


Извинете за тоа претходно. Договорено беше сите кратенки да си останат 
во оригиналната форма, значи тука се ASP, PHP, XML, HTML итн.

Иначе за другите работи, така треба да бидат.
Ако имаш влијание кај што треба дај ќе го смениме правописот. Сега за 
сега е каков што е и треба да се почитува.More information about the Ossm-members mailing list