[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 15, Issue 24

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Dec 15 23:22:46 UTC 2004


On чет, 2004-12-16 at 00:14 +0100, Marjan Buneski wrote:

> Жалам, ама досега ниедна порака од Георги Станојевски не сум прочитал.
> Не е крив дечкото, криви се од Гмејл што немаат поддршка, ама ваква е
> ситуацијата. Исто и за виндоус-1251.

Глиша ти е ретро тип. Он уште користи исо-8859-5 :)

Глиша, а да пробаш со cp855 :)


More information about the Ossm-members mailing list