Re: [Ossm-members] Македонски ака унтинг софтвер

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Tue Dec 21 07:51:55 UTC 2004


> Се правеше муабет едно време тука за акаунтинг апликација прилагодена на
> нашива закони. Го работи некој ова?
> 

Ахм, ахм ... Абе, види вака... Да... По малку :(


More information about the Ossm-members mailing list