[Ossm-members] roadmap* za oficijalen firefox 1.0 na makedonski jazik

novica at bagra.org novica at bagra.org
Tue Dec 21 13:16:28 UTC 2004


> мислам дека вака беше (т.е. морав од командна 
> линија да го стартам со
> -xLocale ..) за сите други .xpi -ја со јазици што сум 
> ги пробал.

Сакате да ми кажете дека само кај мене дома, некако
магично, само еднаш морам да го стартам ФФ со таа команда и
после цело време да биде таков?

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list