[Ossm-members] Re: flyspray - bug tracking software

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Dec 29 19:26:06 UTC 2004


На 29 дек 2004 (среда), Дамјан напиша:

> > Јас би бил admin за KDE...
> 
> направи си user

Кобајгаи се моткав, се моткав ама user не видов како може да се направи 
нов?

Плус Фајрфокс ми памти некој Георги Станојевски и шифра во полињата ама ни
така не ми дава да се логирам.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list