[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 15, Issue 44

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Fri Dec 31 18:07:16 UTC 2004


Arangel Angov wrote:
> Уште еден ваков реплај и ќе те тепам додека не ослабнеш. :))))

Ќе му се фатиш за к..свирката :-)

Ај среќна нека биде и од мене и Уфо да не излегува од такт толку често !

П.С
Во 2005 сакам конечно да излезе се што планираме да излезе ... и сакам 
државава да ни даде едно милион евра за развој на слободен софтвер ....
(знам многу оптимистички ми е погледов али мора да биде во склад со 
атмосферава)

-- 
В.БMore information about the Ossm-members mailing list