[Ossm-members] Re: XFree 4.4.0 Compose

Chombe (@) klimenta__futurebit.com
Wed Feb 4 00:19:27 UTC 2004


> Имено, сега се проверува и фајлот $HOME/.Xcompose каде што може да се
> дефинираат шеми за комбинирање, на пример вака би изглеал фајлот за да
> се куцаат македонските „и“ и „е“ со цртичка:

Ааа, одлично ова. Браво dude. А пробал некој новиот KDE 3.2? Излезе денес,
викаат ептен побрз бил.
Јас не го работам од 2 кома нешто.




More information about the Ossm-members mailing list