[Ossm-members] Re: Firefox 0.8

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Mon Feb 16 10:07:18 UTC 2004


Viktor Vojnovski wrote:

> 
> Преводот е готов што се мене тиче :) Си го преадаптирав тој за 0.7 и направив
> македоснки firefox 0.8 билд.
> 

Браво! Може и ќе го споделиш со нас...

-- 
HerreraMore information about the Ossm-members mailing list