[Ossm-members] ppC++

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Mon Feb 16 14:36:58 UTC 2004


Zlate wrote:
> ima nekoj probano ili procitano za ppC++?!!? ako ima nekoj
> neka pise so misli!!! 
> 
А кој к***ц бара оваа твоја глупа порака за ppC++ во тредот за Локална 
самоуправа ?!?!?!

Јас викам да стаиме правило на листава за секој што ќе направи 3 овакви 
киксови да се банира!

бтв, втф е ппЦ++ ? ми звучи како Ц++ нешто, елаборирај мали.

Р.More information about the Ossm-members mailing list