[Ossm-members] Alsa 1.02 & 3D Control

oJLe ojle at eunet.yu
Thu Feb 19 02:22:13 UTC 2004


Имам AC97 SigmaTel (intel_8x0) и во њин 3D Control-ot си работи, те. се
приметува разликата кога е off. E сега во лин со alsa нејќе и нејќе. Кога
го уклучувам не се гледа никаква разлика од кога е ислкучен. Не знам кој
му е../More information about the Ossm-members mailing list