[Ossm-members] Re: Captive: The first free NTFS read/write filesystem for GNU/Linux

Zoran Nakev zonak at freemail.com.mk
Thu Feb 26 13:48:38 UTC 2004


дамјан г. wrote:
>  
> 
>>Да, ама секаде викат дека таквата поддршка е во експериментална фаза и
>>не е препорачлива ... Не би сакал таков ризик ...
> 
> 
> Абе, најлошо што може да ти се случи е да ти се избрише windows-от. 
> Не е толку страшно :)
> 
> 
Не е до Windows-от, до документите е, ама ја ќе експериментирам, па и 
некој друг ако пробал или проба нека каже ...

<z/>More information about the Ossm-members mailing list