[Ossm-members] qmail и djbdns на slackware

Tomislav Markovski tome at set.com.mk
Thu Feb 26 14:33:23 UTC 2004


Успеал ли некој да инсталира qmail на slackware 9.0+? Пошто пакетот кој 
го нуди linuxpackages.net не е комплетен, a ucspi-tcp и не се инсталира 
така лесно (бара некаков си noerr.patch)... Дополнително, дали некој 
успеал и djbdns да инсталира?
Или сум ја смотан (повеќе веројатно) или пак процедурата и не е така 
едноставна...
10x

--
HerreraMore information about the Ossm-members mailing list