[Ossm-members] Re: Captive: The first free NTFS read/write filesystem for GNU/Linux

Zoran Nakev zonak at freemail.com.mk
Fri Feb 27 07:06:11 UTC 2004


Дарко Николовски wrote:
> On Thu, 26 Feb 2004 14:48:38 +0100, Zoran Nakev wrote:
> 
> 
>>дамјан г. wrote:
>>
>>> 
>>>
>>>
>>>>Да, ама секаде викат дека таквата поддршка е во експериментална фаза и
>>>>не е препорачлива ... Не би сакал таков ризик ...
>>>
>>>Абе, најлошо што може да ти се случи е да ти се избрише windows-от. 
>>>Не е толку страшно :)
>>>
>>
>>Не е до Windows-от, до документите е, ама ја ќе експериментирам, па и 
>>некој друг ако пробал или проба нека каже ...
>>
>><z/>
> 
> 
> 
> Jас сум го пробал, и до сега не сум имал ама баш никаков проблем.
Captive или поддршката од kernel-от ...More information about the Ossm-members mailing list