[Ossm-members] Re: psi 0.9.1 на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 3 19:16:13 UTC 2004


Igor Popovski напиша: 

> А што сакаш викај, ама „офлајн“ и „онлајн“ никако не одговара!

Како што реков, дајте соодветни зборови.


-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.More information about the Ossm-members mailing list