[Ossm-members] Re: Re: psi 0.9.1 на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jan 4 15:46:13 UTC 2004


На 03 јан 2004 (сабота), Новица Наков напиша:

> > А што сакаш викај, ама ???офлајн??? и ???онлајн??? никако не одговара!
> 
> Како што реков, дајте соодветни зборови.

Offline и Online. 

Јас си ја користам англиската верзија само поради овие два збора и што ме
мрзи да барам како да направам од сорсот бинарна верзија на преводот. :)
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list