[Ossm-members] Re: psi 0.9.1 на македонски

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Sun Jan 4 23:05:31 UTC 2004


Историчарите веруваат дека во сабота, 03 јануари 2004, во 20:16:13 часот
[Гринич +0100] (што е 20:16 каде што живеам јас) Новица напиша: 

> Како што реков, дајте соодветни зборови.

Вклучен/а - Исклучен/а

-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
Јас сум од владата и тука сум да ти помогнам.




More information about the Ossm-members mailing list