[Ossm-members] ISDN, MtLajna, linux?

Georgi Georgi
Mon Jan 12 23:30:09 UTC 2004


Дечки, НТ адаптерите што ги даваат од Telekom кога ќе земаш ИСДН имаат ли
проблеми со Linux - работат ли?

Ми рекоа дека појма немаат што фирма се ама ми рече дека има два аналогни
излези, два дигитални и исдн-модем. Модемот не ми објасни како се поврзува
со компјутер. 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list