[Ossm-members] Re: ISDN, MtLajna, linux?

ВаскоМ ������ at ��������.���.��
Mon Jan 12 23:43:38 UTC 2004


|Дечки, НТ адаптерите што ги даваат од Telekom кога ќе земаш ИСДН имаат ли
|проблеми со Linux - работат ли?
|Ми рекоа дека појма немаат што фирма се ама ми рече дека има два аналогни
|излези, два дигитални и исдн-модем. Модемот не ми објасни како се поврзува
|со компјутер. 

Може преку УСБ или преку Сериски порт.
Јас го фурам преку сериски порт апсолутно без никаков проблем.
(и под windows и под линукс)


More information about the Ossm-members mailing list