[Ossm-members] Re: hd problem, again!

oJLe ojle at eunet.yu
Thu Jan 29 02:22:27 UTC 2004


Проблемот го решив така што го ставив хардот на secondary slave (претходно
пробував на primary slave)
Сега не ми е јасно што проблем има кернелов со primary slave?? (т.е со
вчитување на партиции)
More information about the Ossm-members mailing list