[Ossm-members] Re: xmms na makedonski

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jan 30 22:55:44 UTC 2004


savica at mt.net.mk напиша:

>Celosno go zavrsiv prevodot na xmms na makedonski. Imam nekoi 
>
>  
>

Браво Ацо :)  Ја разгледа ли варијантата за превод на тој бееп-плеерот 
(xmms-GTK2)?  Би требало да може истиот превод да се користи и за таа 
апликација...

autoscroll - автоматско лизгање?-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list