[Ossm-members] internet cafe

Josip Dzolonga josip at lizard-online.net
Sun Jul 4 07:15:13 UTC 2004


Околу програма за тарифирање имаш многу добро решение благодарејќи на 
Александар Б. такозвана gemter. Околу wine сега имаш нов winex 4 , го 
неам пробано, но го фалат.

Dragan Gorgiev напиша:

> Здраво дечки
> Ве следам веке некое време на оваа листа, па да ве прашам. Сакам 
> интернет кафе-то да го мигрирам на Линукс. Бидејки сум нов во 
> „Линукс-от“, ми треба совет за мигтрацијата, која дистрибуција да се 
> одбере, дали има веке готов програм за тарифирање, може ли да се најде 
> и дали ке користи овој најновиот wine za igri.
>  
>  За ова што беше во кочани сакав да дојдам но превозот ме зафркна. Се 
> планира ли нешто за и во Штип (посебен нагласок за Стојмир)
>  
> Поздрав,
> Драган
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>
More information about the Ossm-members mailing list