[Ossm-members] Rezenje CD-a

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Jun 2 07:18:25 UTC 2004


Zaklina Gjalevska wrote:
> Кај мене имам изрежани 100 CD-а.
> Каде и кога може да ги предадам?
> Евентуално, до утре може да се изрежат уште 50!
> :)

Би требало сите веќе да се при крај со режењето.
Вечер ќе се собереме за да ги комплетираме сите CDа.
За време и место ќе бидете дополнително известени.  :-)


Патем, не би било лошо да дадеш едно кратко упатство за инсталација на 
македонскиот превод на abiword.
-- 
!drawkcab ni deggulp draobyek ym tog ev'I kniht I

More information about the Ossm-members mailing list