[Ossm-members] не има и во весник

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jun 6 15:02:10 UTC 2004


дамјан напиша: 

> прилично ок напишале за нас во Вест, ова сами им текнало или ?!?

Па во горниот десен ќош се гледа дека Вест е *слободен* дневен весник. ;-)


-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list