[Ossm-members] Re: Translation for Postnuke CMS

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Tue Jun 8 08:34:35 UTC 2004


Историчарите веруваат дека во понеделник, 07 јуни 2004, во 19:41:02 часот
[Гринич +0200] (што е 19:41 каде што живеам јас) Новица напиша:

> На тебе се чека. :)

Го немам јас, а и ме мрзи да видам што треба да вадам...-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
Wired: Tech support calls YOU for help.


More information about the Ossm-members mailing list