[Ossm-members] Open Office download ?

Gjoko Jovanvoski zlochko at on.net.mk
Wed Jun 9 11:28:40 UTC 2004


Здраво момци.
Ептен ми е драго што се зачленив во „Слободен Софтвер“. Не знаев дека е
толку едноставно зачленувањето (Стојмиров ;-) ) 
Воедно ова е мојата прва порака и сакам сите да ве поздравам со надеж дека
во иднина ќе имаме плодна соработка.

За почеток прашање:
На сајтот не видов линк за download на Open Office.
Дали некој ќе ми даде линк да симнам или да спремам празно CD за некој
комшија од ценатар. Бидиков? 

Злочко.


More information about the Ossm-members mailing list