[Ossm-members] Мајкрософт и ние!

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Jun 11 08:22:24 UTC 2004


> http://www.agora.org.mk/napis.asp?lang=mac&rubrika=2&id=262

Веќе пративме rebutal на натписот, од проста причина што тоа пред универзална 
не беше „протест“ и ние не сме „противници на Микрософт“... и притоа ги 
повикуваме засегнатите јазичари да се вклучат во локализацијата на слободниот 
софтвер.

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list