[Ossm-members] Linux презентација во Кочани!!!

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Jun 14 18:22:13 UTC 2004


До сите на листава.
Наредната недела во план е презентација на Линукс во Кочани. Ќе се 
организира во локалниот мултикултурен центар (Кочанското старо кино), со 
обезбеден видео бим. Се планира ден пред тоа да се дава на Кочанската 
телевизија Revolution OS. Флаери ќе се делат на сите фирми во Кочани и 
околината. Ќе ми треба помош од вас, затоа кажувајте кој ќе доаѓа и кога 
сте слободни. Ако следната недела не одговара (испити, работа...) ќе се 
одложи. Плус може некоја идеја да дадете да се искористи видео бимот 
максимално. Ќе биде супер да се одржи едно предавање за Линукс и 
ОпенОфис. Планирам да се режат ЦД-а, така да ако останаа некои ЦД-а од 
Linux Flood дајте ги. Може, и пожелно е да биде Install/Burn fest па да 
трае и два дена (Сабота и Недела). За термини не е проблем.
И дај некој што е добар со графика нека склепа еден добар флаер, најдов 
печатница и се договорив да му инсталирам Линукс, а он без пари ќе ги 
штапма :-)
И тоа не е се!
Ганџата е на моја сметка :-)

Поздрав
Владобос

П.С. Сето ова е план така да измени може и најверојатно ќе има.More information about the Ossm-members mailing list