[Ossm-members] Linux презентација во Кочани!!!

Томислав Марковски herrera at users.sourceforge.net
Mon Jun 14 13:09:31 UTC 2004


On Mon, 2004-06-14 at 14:46, Новица Наков wrote:
> 26-27 jуни?
> 
> Во принцип јас сум за да дојдам, и така никад не сум бил во Кочани. 

^^^^^^ Новица не ми се лути братче, ама од кај го извлече тоа „во
принцип“ :)
Ти работиш преводи, луѓе од тебе пример земаат, а ти вакви пропусти :)
Ма срамота, просто не верувам што пишува.
ОК, мајтап на страна. Јас сум да се организираме следниот викенд и на
гости во Кочани. Има доволно време (скоро две недели) да се испланира
се(со цртка).
Сум чул дека во Кочани големо макијато е 30 денари :)


-- 
Томислав Марковски

This file will self-destruct in five minutes.

More information about the Ossm-members mailing list