[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 9, Issue 28

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Jun 14 21:16:35 UTC 2004


>ОК, мајтап на страна. Јас сум да се организираме следниот викенд и на
>гости во Кочани. Има доволно време (скоро две недели) да се испланира
>се(со цртка).
>Сум чул дека во Кочани големо макијато е 30 денари :)
>
>
>  
>
Да бе, а пивото е 50 ;-)



More information about the Ossm-members mailing list