[Ossm-members] whats up?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Jun 14 22:30:12 UTC 2004


nom wrote:

> Абе дечки дај организирајте летово презентација во Струга или 
> Охрид.Ако е потребна помош околу организацијата ке се потрудам да 
> помогнам.Може и RevolutionOS да се прикаже и да има нешто како 
> installfest.

Lugola strikes during the summer. http://lugola.ossm.org.mk/ за скоро ќе 
се реализира проектот „Битола Користи Linux“ ама можи да биди и "N 
Користи Linux“ kаде N е име на град :) .. зависи од тоа колку вие сте 
спремни за соработка со групава..

Поздрав,
АлександарMore information about the Ossm-members mailing list