[Ossm-members] opera zakon!

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Tue Jun 15 09:30:33 UTC 2004


Vladimir Stefanov wrote:
> За сите оние кои не ја пробале новата опера, трк на даунлоуд на 
> www.opera.com
> Одличен интерфејс, брзина, мејл со спам филтер, IRC chat...
> 
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> 
> 
и во што е подоброа од mozilla, или од Firefox/thunderbvird  комбинација?!?!

и немој да ми кажеш дека е побрза, пошто тоа е само мала разлика во 
брзини, а со оглед на тоа дека ке треба да глеам реклами во горниот 
десен прозор секогаш коа сурфам, радо би напавил замена за малта разлика 
во брзината на отварање на страниците, со функционалноста.

П.С. колку што се сеќаам мејл клиентот на операта не беше ништо нарочито 
и имаше некои сериозни проблеми (не ми текнува точно што, а и неам појма 
дали сега е поправено).

Во секој случај на неслободен софтвер не му треба реклама на оваа листа.
(Ако нешто е бесплатно не мора да значи дека е слободно)

-- 
Regards,
Darko Nikolovski
----------
National Payment Card A.D. - Skopje
Kuzman Josifovski Pitu br.1
1000 Skopje
tel. ++389 2 3293 804
mob. ++389 70 585 218
e-mail: darkon at npk.com.mk
More information about the Ossm-members mailing list