[Ossm-members] Gemter v0.3 pre1

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jun 15 13:57:45 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>>Хм, ја користам thinkeramik (многу поубав од пренанападниот Keramik) исто и 
>>Plastik и dotNet не се лоши... а имаш и qtCurve (или како се викаше)... btw 
>>ти што користиш како gtk тема?
>>    
>>
Мислам сте ја згрешиле апликацијата. Гемтер не е за променување на 
темите, туку за администрација во Интернет кафе...
Како и да е, ако заврни и да нема што да правите пробајте, ./configure 
--prefix=/opt/kde; make; make install, освен Глиша не добив ама баш 
никаков репорт за општи грешки некој да нашол, ама баш од никој а да не 
зборуваме за репорт на багови...затоа во тек е превод на Гемтерот. Ај ќе 
почекам ... ми хоупс

Алек >:o сандарMore information about the Ossm-members mailing list