[Ossm-members] Re: mozilli

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 17 20:49:18 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> Него, зашто во Add Language нема македонски? Тоа јас треба да се жалам
> кај Андреа (патем, Андреа е женско, сигурно)?

Е гомна да јадат ако не се придржуват до  ISO 3166, после толку серење дека 
мора да се приджуваат до него.

Ако стварно пишува F.Y.R Macedonia имате задача да ги отечете дур не вратат 
Macedonia, The............ 

Кој беше тоа линкот за bugzilla пријавата?-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list