[Ossm-members] Има мал проблем.

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Fri Jun 18 22:25:58 UTC 2004


Што се однесува до речникот работи како што треба но имам еден мал проблем  
околу тоа што од бета базата не ги брише зборовите. изгледа дека сум  
забравил нешто. така да не се чудете тие што сега можете да се логарате  
зошто не се бришат или изменуваат. Но што се однесува до оригиналната база  
може слободно да се бирше или изменува без никаков проблем. Утре ќе средам.

Поздрав. ЗокиMore information about the Ossm-members mailing list