[Ossm-members] MK Recnik - patch 1

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Sun Jun 20 08:59:31 UTC 2004


 ----- Original Message ----- 
 From: Vladislav Bidikov 
 To: ossm-members at hedona.on.net.mk 
 Sent: Sunday, June 20, 2004 3:28 AM
 Subject: Re: [Ossm-members] MK Recnik - patch 1


 Eve vi verzija koja ne bara da se bira za tipot na prevod ....
 ovie se promenetite fajlovi ....

 Se nadevam deka pomognav ...
 --
 В.Б

 Internet: A method to triple your phone bill.

 ----- Original Message -----
 From: "Georgi Stanojevski" <georgis at unet.com.mk>
 To: <ossm-members at hedona.on.net.mk>
 Sent: Sunday, June 20, 2004 2:36 AM
 Subject: [Ossm-members] Re: Re: MK Recnikot e onlajn


 | На 19 јун 2004 (сабота), Томислав Марковски напиша:
 |
 | > > Е сега подредувањето е малку заебано како да биде? Али пошто ако некој
 | > > внесе латиница значи бара англиски може да проверуваш дали е на
 кирилица
 | > > $zbor, ако е тогаш да подредува по македонски ако не по англиски.
 | >
 | > Нели може со set_locale() да се реши подредувањето?
 |
 | Не е проблемот тоа, има две колони па треба да одредиш по која да
 | подредуваш. Самото подредување во колоните мислам дека е во ред.
 |
 |
 | --
 | Glisha
 | The perfect OS, MS-DOS!
 | No patches, no root exploits for 21 years.
 |


 Thank you. Пошто сега не сум у скопје и не можам да си работам на компјутерот вечер ке проверам овоа patch-от и ако е све во ред го ставам на страната. Мило ми е вака што се комуницира овоа веќе баш наликува на open source организација :) Поздрав до сите чао

 Зоки
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040620/2766cb43/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list