[Ossm-members] Mojot сајт

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Sun Jun 20 21:44:49 UTC 2004


Aleksandar Balalovski wrote:

> Ете го, спремен за разгледување...
> http://gemidjy.softver.org.mk/

Во мозила изгледа катастрофално, односно се гледа само менито ...
Треба да го средиш зошто убаво изгледа само со Интернет Експлорер, кој 
пак не ми е омилен прелистувач ...


More information about the Ossm-members mailing list