[Ossm-members] Mojot сајт

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sun Jun 20 23:27:06 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>On Sun, 2004-06-20 at 19:43, Aleksandar Balalovski wrote:
>  
>
>>Ете го, спремен за разгледување...
>>http://gemidjy.softver.org.mk/
>>    
>>
Не знам, мислам ќе има ако се нафати брат ми да седни да ми го преведи 
:) Ама и тој нешто е сега зафатен такашто оваа недела-две не верувам. А 
повеќе сакав на англиски да е, бидејќи ние разбираме англиски, а 
странцките посетители не македонски сфајчате? :)

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list