[Ossm-members] cvs

Tomislav Markovski herrera at users.sourceforge.net
Mon Jun 21 11:11:26 UTC 2004


On Mon, 2004-06-21 at 12:43, Blagoja Gjakovski wrote:
> Постои ли некоја CVS команда за да ми ги излиста на екран сите проекти
> што се во CVS рутот на серверот?

Мислам дека нема, зашто и јас барав едно време, но без успех. Доколку
има viewcvs на серверот, може да ги видиш сите repositories, инаку не
знам баш. Симни си lincvs, згодно програмче, без многу типкање.


-- 
Томислав Марковски

"Eat, drink, and be merry, for tomorrow you may work."

More information about the Ossm-members mailing list