[Ossm-members] Re:Слободен софтвер во Кочани

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Wed Jun 23 14:36:34 UTC 2004


Darko Nikolovski wrote:

> Ја сакам маичка,
>
> дајте туксот ваму, и да праиме листа колку маички да сштампаме

Ја викам да се намести да не може да се пуштаат пораки со атачменти !!!

Чисто текст ни повеќе ни помалку. Kill all the hippies

Р.More information about the Ossm-members mailing list