[Ossm-members] Audacity 1.2.0

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Mar 2 20:36:01 UTC 2004


Илија излезе нова верзија на Audicity, го одржуваш ли уште преводот?
И дај не заебавај среди го сајтот ако можеш, уште стои она „приватна 
полиција“. :))

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list