[Ossm-members] Re: Linux Kernel компајлирање

Војчо Краљевски vokus at mail.com.mk
Wed Mar 3 22:09:34 UTC 2004


На датум: Mon, 01 Mar 2004 02:26:01 +0100, ВаскоМ напиша:

> 
> Ааа многу ми се преку дајлап да ги симнам 4 ЦД-ња :-) 
> Набаци телефонски број на васком@маил.ком.мк, мислам дека те знам ако си
> Војчо од Куманово.

Тој сум. Ти пратив e-mail.

-- 
ВојчоMore information about the Ossm-members mailing list