[Ossm-members] Alamin SMS Gateway

Prostetnic Vogon Jeltz taskovskig at gmx.net
Sat Mar 20 00:11:49 UTC 2004


Дали некој има искуство со Аламин СМС Гејтвеј и ако има, со кој ГСМ модем 
го има разработено системот (ГСМ мобиљка во функција на ГСМ модем не ме 
интересира како опција). Дали воопшто работи тоа чудо? Според авторот, 
растура.

-- 
The record for hitchhiking the galaxy is just under five years,
but you don't get to see much on the way.More information about the Ossm-members mailing list