[Ossm-members] Re: уште едно live cd...

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Mar 21 03:45:41 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>Ако не да им пишам да ми пратат едно CD.
>  
>

Ја симнав. Ќе ја тестирам деновиве па ќе пишам што е како е.


-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list