[Ossm-members] Linux Distribucija

Joco Blagojeski joco1 at free.linux.net.mk
Tue Mar 23 21:40:54 UTC 2004
--- Ljupcho <ljupcost@{REMOVE}freemail.org.mk> wrote:
Ми треба похитно некој постара дистрибуција која ќе работи на 133 нормално
со графичка околина. Машината би се користила за Интернет играње карти и
куцање во OpenOffice.

Јас успеав да инсталирам МДК 8.2 со Гноме 1.4 (тоа е најстаро што имав) ама
се влече ко црв.


-Ја иам МДК 8.0 али нема некаква разлика во однос на 8.2_____________________________________________________________
Sign up for FREE email from www.linux.net.mk at http://www.free.linux.net.mk
-------------- next part --------------
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at hedona.on.net.mk
http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list