[Ossm-members] thunderbird reply

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 24 20:44:22 UTC 2004


Зашто некогаш кога праќам реплај со тандрбрд и покрај тоа што сум 
оставил празен ред, линијата од текстот на мејлот на кој што реплицирам 
доаѓа до доле до мојот текст? Искрено, гадно ми изгледа и ме нервира.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list