[Ossm-members] [Fwd: Поканата]

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Mar 29 13:08:08 UTC 2004


Со Владо од Кочани разврзавме некој муабет со бугарите, па они дојдоа на 
идеја да сме се собереле летово во Македонија. Какви се шансите ние да 
организираме нешто мало, неколку презентации, делење на цд-а и... скара, 
пиво и linux?

Ако ништо друго барем скара и пиво.

Има доволно време да се осмисли па дури и да се бркнат спонзори за ваква 
работа. Ајде, сакам да слушнам колкав е ентузијазмот.

-- 
ufo

-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: Nikola Antonov <nikola at linux-bg.org>
Subject: Поканата
Date: Mon, 29 Mar 2004 10:35:26 +0300
Size: 3181
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040329/cb2ecabe/attachment.mht>


More information about the Ossm-members mailing list