[Ossm-members] Re: Mozilla 1.6

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Tue Mar 30 12:04:00 UTC 2004


> јас никаде негледам ТТФ. Решение??

Зашто едноставно не си симнеш пакети за
твојата дистрибуција? Сигурно ќе бидат со xft и гтк2...

-- 
Томислав Марковски
More information about the Ossm-members mailing list